Verhuizing deel 2 :)

28 April was ik verhuisd, maar toen heb ik alleen de belangrijkste dingen kunnen verhuizen. We hebben tenslotte alleen maar een auto, en geen verhuisbus. 😉 Afgelopen weekeind heb ik met mijn vader de ‘leuke’, en nog een paar handige en nodige dingen verhuisd. Mijn kamer is er meteen een stuk gezelliger op geworden!

We hebben ook meteen een paar planken opgehangen zodat ik meer ruimte heb om mijn spullen op te bergen en om decoratie op te zetten 🙂

Het resultaat mag er wezen vind ik zelf!

Kamer Kamer Kamer

Natuurlijk moeten er nog steeds een paar dingetjes veranderd worden. De hoes op de bank moet nog passend gemaakt worden op de een of andere manier en er moeten nog foto’s, posters of andere dingen aan de muren gehangen worden. Maar we zijn er, wat mij betreft, bijna!

Een korte post, maar goed genoeg denk ik zo 🙂

 

spacer

One comment on “Verhuizing deel 2 :)

  1. Ilona

    Je hebt echt veel geluk met deze kamer en dit studentenhuis hoor, het is echt super vind ik. Zo mooi bij de stad en toch net rustig, ideaal. Ik heb een leuke foto (die van 3 glazen daar in dat restaurant 5 mei) die goed het toosten op jouw toekomst symboliseert 🙂 Zal ik je wel even sturen, samen met wat andere.