Op Kamers!

Eindelijk is het zo ver; ik ben op kamers! De kamer is tussen 16m2 en 20 m2 en zit vlak bij het centrum van Leeuwarden. Het is 10 – 15 min lopen vanaf het station en het centrum is binnen 5 minuten loopafstand. Een superlocatie!

Woensdag 25 April heb ik de sleutel gekregen en het contract ondertekent, best spannend! In zekere zin is deze sleutel de sleutel voor mijn ‘nieuwe’ leven, de sleutel voor een nieuw begin. En de sleutel naar zelfstandigheid!

Anyway, Zaterdag 28 April zo veel mogelijk spullen bij mijn moeder in de auto gepropt en naar Leeuwarden gereden. Het scheelde veel dat in de kamer al een hoogslaper (tweepersoons! 🙂 ), salontafel, bank en buro + burostoel zitten, anders had alles wat ik nodig heb er nooit in gepast!

Na anderhalf uur rijden zijn we dan eindelijk op onze bestemming aangekomen. Hieronder een paar foto’s over hoe mijn kamer eruit zag toen we aankwamen:

Kamer Kamer

Toen hebben we alle spullen uit de auto gehaald, het was toch nog een best aantal keer heen en weer lopen! Daarna heb ik alle dozen uitgepakt en alles op zijn plek gezet. Uiteindelijk bleek alles wat ik mee heb genomen nog best weinig te zijn toen alles was uitgepakt. Maar het voldoet! Hieronder foto’s zoals mijn kamer er nu uit ziet:

Kamer Kamer

Ik voel me nu al prima op mijn plek! Mijn huisgenote (Ik heb er nog maar een gezien, de andere twee zijn deze week op vakantie of thuis) is heel  aardig, hoewel het best eenzaam was in huis het afgelopen weekeind. Het is wel even wennen om alles zelf te moeten doen, maar het lukt allemaal best 🙂

spacer

4 comments on “Op Kamers!

 1. Frans Veldman

  Ziet er goed uit!!! Ben heel benieuwd hoe het in het echt is!

 2. Ilona

  Super tof Little Big girl! We misten je wel nu al hoor, dit weekend…. Maar ja, kleine meisjes worden groot…. En dat heeft ook wel weer wat, kan ik mooi bij je logeren als ik een keer naar Frl ga, met de reunie bijvoorbeeld (mag wel, he??). Nou, zaterdag as gaan we dan met onze auto nog meer (het is nog wel wat leeg idd) spullen brengen, ik ben heel benieuwd hoe het in het echt is!

  Ciao ciao bella

 3. Nina

  Ik kom snel een keertje kijken 🙂

  1. Laura

   Is goed! Laat het maar een keer weten als je in de buurt bent 🙂